Clubkleding

Poloshirts en logo, ook op uw (eigen) kleding

In Stap en Draf heeft eigen clubkleding nog zeer beperkt leverbaar

Deze wordt naar wens voorzien van ons eigen logo zowel op de voor -als op de achterzijde.

Ook uw eigen kleding kunt u laten voorzien van ons logo.

Bijna al uw denkbare wensen zijn mogelijk bijvoorbeeld het logo op uw auto of trailer.

Voor meer inlichtingen:

Wim Feenstra

Of mail: beheerder@instapendraf.nl
Logotransfer

20 x 20 cm

7 x 7 cm

Polo

dames/heren

€ 23.00

Boston polo basic. 1 x 1 rib gebreide kraag en boord. Knopenlijst met 2 gestanste Horn knopen. Nektape. Piqué breisel van 100% gekamde katoen. Gewicht 180 g/m²

T-shirt

dames/heren

€ 17.50

Super Heavy Super Club T-shirt. Rondgebreid. Ribkraag met Elastaan en dubbel stiksel. Nektape. Single jersey breisel van 100% katoen. Gewicht 180 g/m²

De allerlaatste

Jas

€ 70,-

Urban jacket. Water afstotend. YKK® rits. Zakken aan de voorzijde met drukknoop sluiting. Uitvouwbare capuchon in de kraag. Reflecterende tape aan de achterzijde van de kraag. Getapete naden. Stof van 100% peached nylon Taslon met PU milky coating. Voering van 100% polyester Taffeta.

Nog 1 voorradig

Vest

borstlogo

€ 75,-

100% plyester fleece 630 gr m2

Hoge weefdichtheid, kort geschoren en pluisvrij elastisch jersey, afgebiesd binnenzijde en opstaande kraag in stijl "omgekeerde schapenvacht", 2 gevoerde zakken, borstzakje, verstelbare band met elastische aansnoerkoord door de zoom.